Blog  -   Commodore Világ Archívum  -   Extra  -   E-mail

 

Az Én TOP-listám

A TOP-lista léte (pontosabban nem léte) már idáig is elég sok olvasónk kedélyét borzolgatta - eddig azért nem akartunk ilyet csinálni, mert az nagyon szubjektív lett volna és ízlésünk gyaníthatóan eléggé eltér a szélesebb tömegek ízlésétől. De ha már az Olvasó ennyire vágyik a TOP-listára, akkor legyen meg az ő akarata...! A CoV 9-től kezdve ezen az oldalon lesz a TOP-lista, de ezt csak szigorúan a hozzánk beküldött szavazatokból fogjuk összeállítani, a saját véleményünket semmi esetre sem fogjuk belevinni (ha a beküldött szavazatok 80%-a az R-TYPE-ot vagy a GALAXIANS-t teszi az első helyre, akkor garantáljuk, hogy az is lesz az első). Új TOP-lista minden 2. hónapban lesz (lehetőség szerint külön 64/PLUS4/Amiga-kategóriában - nem rajtunk múlik!), hogy megfelelő mennyiségű szavazat gyűljön össze az egyes játékokra. Természetesen, ha nem érkezik elegendő javaslat, akkor nincs TOP-lista! (Egy újabb CoVboy TOP10 esetleg?... - CoVboy). Addig is itt van néhány olvasónk saját TOP-listája:

C-64

1. Defender of the crown
2. Tusker
3. Rick Dangerous
4. Bosszú
5. Armalyte
6. Giana Sisters
7. New Zealand Story
8. Total Eclipse
9. Heroes of Lance
10. Battle Chess
Liebe István, Vecsés

C-64

1. Zak McKracken
2. Defender of the crown
3. The last ninja
4. International karate
5. Batman - Pengiun
6. Stealth Fighter
7. Grand Prix Circuit
8. Winter Games
9. Elite
10. Batman - Joker
Karácsony Sándor, Budapest

Plus 4

1. Revs
2. Elite
3. Mercenary 2.
4. Indoor Sports
5. Tir na nog
6. Aliens
7. Ace +4
8. Yeah part one
9. Bruno's boxing
10. Helix
Szűr Zsolt, Budapest

... és itt látható, hogyan képzeli Kis Getto/Tádé/ stb. Cartoon a derék CoVboy nyaralását...

CoVboy nyaralása

Elválasztó vonal

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com

Hirdetések

Cikkajánló

Populous 2 (#22)

"Szőke lány, lepedőben. Ez a két dolog már önmagában is rendkívül figyelemreméltó, de ha hozzátesszük, hogy szerintünk ez a legjobb támadó varázslat, akkor valószínűleg mindenki vad tapsikolásba is kezd. Tulajdonképpen ő is "harcos karakter", mert a pap populációját indítjuk el Helénaként, de fizikailag nem harcol. Az ellenséges populációkat maga után csalja (a települések teljes népességét kirúgja a helyéből) és ide-oda mászkál velük."

Gilded Age (#22)

"Részünkről ugyan nagyon szeretjük a tili-toli stratégiákat, meg úgy általában a stratégiákat - de ha mondjuk ez stratégiának nevezhető, akkor ez borzasztó. Az állóképek még úgy-ahogy tűrhetőek (bár a készítőiknek talán a homoklapát jobban állna a kezében, mint mondjuk egy egér), de a harc kivitelezése már bántóan ronda."

News (#22)

"Őszintén szólva, igazán jól szoktunk szórakozni a hirdetések egy részén, különös tekintettel azokra, amelyek mondjuk POPULOUS-t keresnek 64-esre (természetesen kazettára). Ha POPULOUS-t nem is, valami hasonlót azért kaptak a Kingsoft jóvoltából a 64-esek: a LORDS témáját tekintve ugyanis teljes egészében POPULOUS-lopás, de mint tudjuk, jó helyről lopni nem is olyan nagy szégyen. (Az pedig a legjobb hely! - CoVboy)"

Hero Quest 2 (#22)

"A hatodik pályáig bírtuk szuflával, de már ez is a csodával határos volt, mert állandóan elaludtunk az izgalmaktól."

Partytime! (#22)

"A lényeg úgyis az, hogy nem voltunk / vagyunk / leszünk elfogultak egyik rendezvénnyel kapcsolatban sem, mivel anyagilag egyikben sem voltunk közvetlenül érintettek. Már csak azért sem, mert egy igazán jó party megrendezésére nyilvánvalóan nem a BME auláját béreltük volna ki, hanem mondjuk a Bajor Királyi Sörözőt."

Best of

Rucz Lajossal beszélgettünk

"A CoV HQ-ban délután indult az élet, mert ha valaki belépett délelőtt 10-kor a szerkesztőségbe, akkor lehet, hogy Lacit találta a földön ruhástul, cipőstül hálózsákban, egy-egy lapzárta előtt."

Interjú Kiss "CoVboy" Lászlóval

"Én írtam a cikkeket (később az olvasók is beszálltak egy-egy rovatba), Lajos pedig intézte a bürokráciát és a számlákat - ez a számlásdi eléggé messze áll tőlem, a számlákat én elhagyni tudom, illetve ha ki kellene fizetni őket, hosszú történeteket tudok rögtönözni, hogy majd mikor fogom megtenni."

Railroad Tycoon (#17)

"Ha a második lehetőséget kapcsoljuk be, akkor a játékban csak azokért a vonatszállítmányokért fognak fizetni a városokban, amelyre a városnak szüksége van. BASIC ECONOMY esetén a városok minden kirakott áruért tejelni fognak. (Mi a szösz? Tejelni? - CoVboy)"

The secret of Monkey Island (#15)

"Ha valakinek azt mondanánk, hogy Threepwood (Guybrush Threepwood), az valószínűleg elmélázó pillantással tekintene ránk, vagy esetleg megjegyezné, hogy ez a leghülyébb név, amit valaha is hallott."

Terramex (#3)

"A kerettörténet szerint egy ronda nagy aszteroida tart pontosan a Föld felé. Ha esetleg ideérne, akkor puff! - és 1.75 valamint olvasók híján már nem is jelenik meg többet a CoV."

Linkek

CoV archívum

CoVboy rajongói topic

Commodore Világ topic

Spectrum archívum

Dreamwar
(C64 gyűjtemény)

Cov HQ
(elkezdett archívum)

Hozzászólások

Blog archívum

2008. július

2007. augusztus

2007. augusztus

2007. július

2007. június

2007. május

2007. április

2007. március

2007. február

2007. január

2006. december

2006. november